Jerome Boateng

 Michael Weber/imagebroker/profimedia
VELIKI SKANDAL

Majka svjetskog prvaka iznijela strašne optužbe: ‘Moj sin godinama zlostavlja žene, jedna je i tragično skončala‘

‘On se ne želi suočiti s posljedicama za svoje ponašanje‘, rekla je majka slavnog nogometaša
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. ožujak 2024. 18:53

Jerome Boateng je bivši nogometaš Bayerna i njemačke reprezentacije. Može se pohvaliti da je s Bavarcima osvojio trostruku krunu 2013. i 2020. godine, dok je s Njemačkom bio svjetski prvak u Brazilu 2014. I dok je na terenu dominirao i osvajao brojne trofeje, privatni život mu baš i nije bio uzoran.

Njegova prošlost sa ženama je veoma problematična. Bilo je tu teških prekida i optužbi za serijsku prevaru, a majka njegove djece tužila ga je zbog zlostavljanja.

Njemački magazin Spiegel objavio je poruku elektroničke pošte koju je Boatengova majka u ožujku 2021. godine poslala jednom berlinskom odvjetniku.

"Moj sin je godinama psihički i fizički zlostavljao žene, sada si je Kasia Lenhardt oduzela život, a on se ne želi suočiti s posljedicama za svoje ponašanje."

Kasia Lenhardt (25) bila je u vezi s Boatengom od 2019. do početka 2021. godine. Pronađena je 9. veljače 2021. u stanu u Berlin-Charlottenburgu nakon što si je sama oduzela život i to sedam dana nakon prekida s nogometašem.

Spiegel tvrdi kako je berlinski odvjetnik potvrdio je da je Lenhardt htjela prijaviti Boatenga za napad neposredno prije njene smrti. Ime svog dečka imala je istetovirano na prsnom košu, ali ga je nakon prekida veze proglasila vragom te je obećala da će progovoriti i ‘uzvratiti udarac‘.

U listopadu 2019. Kasia Lenhardt je u glasovnoj poruci rekla kako je Boateng bio nasilan prema njoj te da joj je skoro slomio lijevi palac.

Boateng je pak optužio Kasiju za sabotažu njegovog odnosa s bivšom djevojkom Rebeccom Silverom, s kojom je sada zaručen, te da ga je ucjenjivala da ostane s njom.

Boateng nije odgovorio na pitanja koja mu je postavio Spiegel, umjesto njega oglasio se njegov odvjetnik.

"Zbog postupka koji je u tijeku, trenutno nije moguće da naš klijent detaljno odgovori na vaša pitanja. Stoga, temeljno; jednostavno ste u velikoj mjeri pogrešno informirani. Osim toga, očito vam se daju samo selektivne informacije", stoji u odgovoru Boatengova odvjetnika.

Linker
28. travanj 2024 02:07