SCREENSHOT
ODABRAO DRUGI PUT

Napustio Real Madrid i oženio 18 godina stariju ženu. Otac i majka u suzama, a on živi kao šeik

Predviđali su mu blistavu nogometnu karijeru, a danas od tog sporta nije zaradio ni lipe
Piše: SNObjavljeno: 26. lipanj 2023. 06:13

Sergio Carrallo bivši je igrač Real Madrida i veliki talent u Španjolskoj iako javnosti nije poznat i rijetko je tko čuo za njega. Njegova transformacija iz omladinskog u seniorski nogomet nije išla baš glatko, pa je nakon kratkog igranja za treću momčad Reala s 18 godina odlučio napustiti nogomet. Iako se 2012. godine, kad se pridružio Realu nagađalo da bi mogao biti velika zvijezda zbog talenta koji je posjedovao. Međutim, Carrallo danas živi kao milijunaš, a sve to na račun 18 godina starije supruge Caroline Stanbury.

Njena je obitelj jedna od najbogatijih u Velikoj Britaniji, a prije nego li je upoznala Caralla bila je 15 godina u braku s turskim trgovcem naftom Cemom Habibom s kojim ima troje djece. Caroline je u Engleskoj poznata kao glumica i TV lice koja je gostovala u nekoliko različitih serija. Sergio je njena pratnja zbog koje ima priliku živjeti kao šeik, iako od nogometa nije zaradio gotovo ni lipe. Par se upoznao dok je Carrallo studirao u SAD-u te su od tada nerazdvojni.

- Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga svijeta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. Na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju kćer - rekao je Sergio za Mundo Deportivo.

U Španjolsku se više nije vraćao, s Caroline je trajno preselio u Dubai, gdje do izražaja dolazi luksuzan način života koji vode. Troše neograničene količine novca, uživaju u ljubavi koja je mnogima čudna već godinama. U međuvremenu su se 2021. godine vjenčali, a na svojim profilima na društvenim mrežama često postavljaju zajedničke fotografije iz luksuznih automobila, s egzotičnih destinacija.

Linker
25. travanj 2024 23:06