DCM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Dcm/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
ČEKAJU I DIJETE

Nogometnu zvijezdu optužila za silovanje, prijavila za nasilje, pretvorila život u pakao, a sada se udaje za njega

Kako piše The Sun, Mason i Harriet viđeni su zajedno u luksuznom hotelu u centru Londona
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 18. ožujak 2023. 16:45

Sjećate li se Masona Greenwooda? Mladi ofenzivac Manchester Uniteda puno je obećavao, stručnjaci su mu predviđali sjajnu karijeru, no u siječnju prošle godine srušio mu se svijet kakvog je poznavao.

Njegova ga je djevojka Harriet Robson optužila da ju je tukao, na društvenim mrežama objavila je i ‘dokaze‘, odnosno fotografije s ozljedama na svom tijelu. ‘Nasilnik‘ je vrlo brzo uhićen, a moderno medijsko doba odradilo je svoje.

Greenwood je praktički osuđen i prije nego što je počelo suđenje, javno mnijenje nimalo mu nije bilo sklono, a njegov klub ga je suspendirao.

Neko vrijeme proveo je u pritvoru zbog optužbi za silovanje, i izgledalo je da mu je s 21 godinom karijera završena.

U njegovom se slučaju ipak dogodio preokret, oslobođen je svih optužbi te može nastaviti s igranjem nogometa, iako to vjerojatno neće biti u Unitedu jer ga tamo navodno više ne žele suigrači. Spekulira se da bi mogao u Tursku, zainteresiran je Fenerbahče...

A vrijeme koje je proveo na slobodi mladi je Mason iskoristio za sređivanje privatnog života. I čini se da je doista sve sredio, jer mu se bivša partnerica Harriet Robson – vratila!

Kako piše The Sun, Mason i Harriet viđeni su zajedno u luksuznom hotelu u centru Londona. I ne samo to; mlada je dama trudna, a budući otac je, naravno - Mason Greenwood.

Ima još. Mladi par namjerava sve što se događalo pomesti pod tepih i – izaći pred oltar!

Život ponekad doista piše čudne priče. Lijepe su one u kojima ljubav na kraju ipak pobijedi...

Linker
19. svibanj 2024 15:45