BRANDON PARRY/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Brandon Parry/Zuma Press/Profimedia
BIVŠA MISS

‘Pa nju su ti imali svi igrači i treneri Milana i Intera!‘: Otkriveno tko je Özilova fatalna ljubav

Nove objave tajnih snimki Realovog gazde sve su luđe. Sada su uključeni i Mourinho i Mesut Özil
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2021. 22:39

Španjolski se mediji posljednjih dana zabavljaju objavljivanjem tajnih snimki predsjednika Real Madrida Florentina Pereza. Snimke su vrijedno skupljali i arhivirali tijekom svih ovih godina, a sada su konačno ugledale svjetlo dana.

image
CRISTINA QUICLER/AFP/PROFIMEDIA Cristina Quicler/Afp/Profimedia

Nakon Cristiana Ronalda, Ikera Casillasa, Raula i Figa, došao je red na Mesuta Özila. Španjolski El Confidencial objavio je snimku u kojoj Perez priča o njemačkom nogometašu turskog porijekla. Özil je svojevremeno, u periodu dok je igrao za Real (2010-2013), ušao u vezu s Aidom Yespicom, manekenkom iz Venezuele koja je u to vrijeme stvarala karijeru u Milanu.

Na snimci predsjednik Reala komentira njihovu vezu i probleme na koje je ukazao tadašnji trener Jose Mourinho:

"Mesut je ovdje došao s 21 godinom. Tek je otkrivao Madrid i nije imao nikoga svoga. Ni prijatelje ni djevojku. Sve mu se promijenilo kada je upoznao tu manekenku iz Milana. Promijenio je stil života, koristio je privatni zrakoplov kako bi odlazio u Milan, spavao bi s njom i zatim bi se vratio. U nekom je trenutku naljutio Mourinha koji mu se obratio ovim riječima: 'Hej, idiote, samo da ti nešto kažem... da ti se obratim kao otac sinu. Tu malu s kojom se nalaziš imali su svi nogometaši Milana i Intera, a osim njih i svi treneri i članovi stožera oba kluba", naslađivao se Perez.

Özil je navodno nakon te Mourinhove tirade ostavio Aidu. Španjolski tabloidi ekspresno su izvukli podatke o spomenutoj manekenki.

Još 2002. godine kao 20-godišnjakinja osvojila je izbor za Miss Venezuele. Nakon toga preselila je u Milan kako bi nastavila manekensku karijeru, a do 2003. već je postala poznati model i show-girl. Bila je na naslovnicama prestižnih časopisa poput GQ, Maxim i Fox, a istovremeno je znala gola pozirati za kalendarska izdanja.

Karijeru je nastavila na talijanskoj i španjolskoj reality televiziji, pojavljujući se u brojnim emisijama. S nekadašnjim braničem Parme, Rome i Bešiktaša Matteom Ferrarijem dobila je sina Arona 2008. godine. Iako već dugo nije eksponirana u javnosti, na Instagramu ima oko milijun pratitelja.

Linker
07. svibanj 2024 08:40