RADISA MLADENOVIC Cropix
SPROVOD NA MIROGOJU

Posljednji ispraćaj Ćire Blaževića za točno tjedan dana, očekuju se gužve, posebna regulacija prometa...

ZET će izvijestiti o posebnim linijama za Mirogoj i ostalim promjenama vezanima za regulaciju prometa
Piše: SNObjavljeno: 08. veljača 2023. 18:53

Čuveni "Trener svih trenera" preminuo je u jutarnjim satima srijede u bolnici u Zajčevoj nakon duge borbe s rakom prostate. Posljednji ispračaj Ćire Blaževića održat če se u srijedu u 13 sati u Aleji velikana.

Tada ćemo posljednji put imati priliku pozdraviti jedno od najvećih sportskih lica ovih prostora, miljenika mnogih generacija, nezaboravnog Ćiru Blaževića.

Pretpostavlja se da će tim dijelom grada vladati velike gužve, a ZET će izvijestiti o posebnim linijama za Mirogoj i ostalim promjenama vezanima za regulaciju prometa.

Mnogi će odvojiti dio vremena da još jednom iskažu zahvalnost osebujnom velikanu koji je u četvrtak trebao proslaviti 88. rođendan. Ćiro će zauvijek ostati obožavana figura našeg nogometnog svijeta. Njegovi uspjesi označili su začetak velike priče Vatrenih, a mnoge je šarmirao i izvan terena, iskrenim pristupom i nezaboravnim humorom.

Nogometaši koji su imali čast susresti se s Ćirom reći će vam da je on oplemenio njihov život, a poznanstvo s njim nazvat će privilegijom. Ćiro će nastaviti živjeti kroz nebrojive priče koje se prenose i prenosit će se iz generacije u generaciju...

Linker
28. travanj 2024 05:48