VOJKO BASIC Cropix
RARITETAN SLUČAJ

Presedan u susjedstvu: Hajdukovac dobio kaznu zbog prekrasnog, ljudskog poteza pa napustio teren u suzama

Za Capana je ovo bio treći žuti karton u natjecanju zbog čega propušta ogled protiv Borca u idućem kolu
Piše: SNObjavljeno: 23. rujan 2023. 12:02

Široki Brijeg kojega s klupe vodi bivši trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir pobjedom protiv Sarajeva na Pecari (1:0) preuzeo je vrh tablice i trenutno s utakmicom manje, ima 16 bodova, tri boda više od Sarajeva odnosno četiri više od trećeplasiranog Borca iz Banja Luke.

Strijelac jedinog pogotka u derbiju osmoga kola bio je bivši igrač rezervne momčadi Hajduka, Stephen Chinedu koji je matirao protivničkog golmana u 73. minuti.

Nakon susreta uslijedilo je slavlje domaćeg sastava, a igrač Hajduka na posudbi u Širokom Marko Capan (19) otišao je do dječaka zaduženog za skupljanje lopti, skinuo svoj dres i poklonio mu ga. Iako je utakmica bila gotova, Miloš Gigović, glavni sudac utakmice, napravio je presedan i veznjaku dodijelio žuti karton zbog skidanja dresa.

- Skidanje i bacanje dresa po završetku utakmice ispred glavnog suca - stoji razlog javne opomene u službenom zapisniku.

Za Capana koji uživa u maksimalnoj minutaži ove sezone, to je bio treći žuti karton zbog čega će propustiti susret protiv Borca u idućem kolu. Nakon odluke, 19-godišnjak je u suzama napustio travnjak.

Linker
29. travanj 2024 19:57