BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix
ČEKA SE RASPLET

Problemi za Dinamo: Dvojica igrača Modrih odbili ponude, a trećem propada već dogovoren transfer?!

U Dinamu još nisu uspjeli riješiti statuse određenih igrača koji nisu u prvom planu Damira Krznara
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. kolovoz 2021. 11:54

Osim Pinta i Leovca, koji su na čekanju te Milića, Horkaša i Nevistića koji bi trebali na posudbe, još su neriješeni statusi trojice igrača.

Sandro Kulenović nije otišao u Nottingham Forest, ta priča je očito sve dalje od realizacije, a stigla je za napadača i ponuda iz američkog MLS-a. No, kako čujemo nije Kulenović previše sklon niti toj opciji, zasad Amerikanci nisu dobili potvrdan odgovor.

Komnen Andrić također nije dosad bio na mapi, međutim, niti srbijanski napadač nije tip koji će otići bilo kamo. Strpljivo trenira i čeka pravu priliku, navodno je neki dan stigao upit iz Poljske, Andrića je želio dovesti Zeglebie Lubin, ali, kako smo čuli, Andrić se zahvalio na ponudi.

A kako sad stvari stoje mogao bi propasti i odlazak Robbieja Burtona u engleski Portsmouth. Bilo je sve, praktički, riješeno, Burton je otišao u Engleske i već se priključio treninzima Pompeya, no, engleski mediji pišu da više ne trenira s Portsmouthom te da od posla možda neće biti ništa. Vidjet ćemo hoće li se štogod promijeniti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. svibanj 2024 04:09