Emilio i Michael Ballack
 INSTAGRAM
STRAVA I UŽAS

Procurili detalji stravične nesreće u kojoj je poginuo sin legendarnog nogometaša! ‘Vozilo ga je smrvilo‘

Hitna pomoć i vatrogasci brzo su došli na mjesto nesreće, no mladić je preminuo na mjestu događaja
Piše: SNObjavljeno: 06. kolovoz 2021. 20:13

Sin bivšeg kapetana njemačke nogometne reprezentacije Michaela Ballacka (44), 18-godišnji Emilio, poginuo je u četvrtak u prometnoj nesreći vozeći quad u blizini Lisabona. Hitna pomoć i vatrogasci brzo su došli na mjesto nesreće, no mladić je preminuo na mjestu događaja.

Dan kasnije javnosti su otkriveni detalji same nesreće. Naime, Emilio je u jednom trenutku izgubio kontrolu, sletio s vozila koje je zatim palo na njega. Engleski mediji navode kako je Emiliova baka Karin prva pozvala pomoć, ali unesrećenom nije bilo spasa.

- Mladić je izgubio kontrolu. Prednji kotači su se podigli, a on je pao na leđa. Vozilo se potom podiglo i te ga smrvilo - navode policijski izvori za Correio da Manha.

Emilio je Ballackov sin iz braka sa Simone Lambe s kojom ima još dva sina - Louisa (20) i Jordija (16). Par se razveo 2012. godine. Michael Ballack je bivši igrač Kaiserslauterna, Bayer Leverkusena, Bayerna i Chelseaja, a u dresu njemačke reprezentacije skupio je 98 nastupa i pritom zabio 42 gola. Tijekom karijere je osvojio 14 klupskih trofeja, dok je u dresu "elfa" osvojio drugo mjesto na SP-u 2002. godine, te treće 2006. Ima i srebro s EP-a 2008.

Linker
26. travanj 2024 12:45