Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images
PIŠE SPORT

REAL NUDI SVOJU NAJVEĆU ZVIJEZDU Iznenadit će vas svota novca za koju su 'kraljevi' spremni prodati Ronalda!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 05. travanj 2016. 21:56

Real Madrid nudi Cristiana Ronalda najvećim europskim klubovima poput Manchdester Uniteda i PSG-a, ali svota za koju je 'kraljevski klub' spreman prodati najveću zvijezdu nije onakva kakva bi se mogla očekivati.

Naime, španjolski dnevnik Sport navodi kako je Real spreman prodati Ronalda za 48 milijuna funti, odnosno za 60 milijuna eura. Podsjećamo, to je svota za 34 milijuna eura manja od one za koju ga je Real kupio.

S obzirom na utisak koji je Ronaldo ostavio po svom dolasku u Madrid iz Manchester Uniteda 2009. godine i da je nedavno zabio gol koji je Realu donio pobjedu na Camp Nou protiv Barcelone (2:1) ne čini se kao ogroman iznos, posebice za tako bogate klubove kao što su PSG i Manchester United.

Međutim, u Realu su itekako svjesni da je Ronaldu već 31 godina i da mu vrijednost može samo padati i teško je za vjerovati da će odraditi ugovor s Realom do kraja (do ljeta 2018. godine).

Iako u Realu strahuju od Ronaldovog pada forme statistika govori Portugalcu u prilog. Naime, ove je sezone zabio već 42 gola.









Linker
27. travanj 2024 17:03