LAZIO

Reja odlučio ostati na klupi

Navijači Lazija izviždali su nakon utakmice Reju, koji je javno izrazio svoje razočaranje boravkom u klubu u kojem ga navijači ne vole i ne podržavaju
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 20. rujan 2011. 17:41

Trener nogometaša Lazija Edoardo Reja odustao je od odlaska iz rimskog kluba, o kojem je ozbiljno razmišljao nakon nedjeljnog domaćeg poraza u Seriji A od Genoe 2-1...

Navijači Lazija izviždali su nakon utakmice Reju, koji je javno izrazio svoje razočaranje boravkom u klubu u kojem ga navijači ne vole i ne podržavaju.

- Umoran sam od rada u takvim uvjetima – objasnio je Reja.

Predsjednik ''nebesko-plavih'' Claudio Lolito tvrdi da je bivši Hajdukov trener ponudio ostavku, koju je on odbio.

Na kraju je Reja odlučio nastaviti na kormilu Lazija.

- Nakon sastanka s predsjednikom i igračima, na kojem smo raščistili stvari, odlučio sam ostati i dalje trener Lazija – rekao je Reja.

Lazio je, zapravo, dobro počeo ovu sezonu. U prvom nastupu u Seriji A, odigrao je 2-2 u gostima kod branitelja naslova prvaka Milana. Golove za rimsku momčad, koja je vodila s 2-0 u toj utakmici, postigli su njemački reprezentativac Miroslav Klose i francuski napadač Djibril Cisse, dvojica nogometaša koji su pojačali Lazio ovoga ljeta.

No, nakon toga su uslijedila dva razočaravajuća nastupa, domaći remi 2-2 protiv rumunjskog Vasluija na startu Europa lige, te već spomenuti poraz od Genoe u Seriji A.

Linker
18. svibanj 2024 07:49