AP
RAZLOG ZA PANIKU?

SAMO NA OTOK Mou otkrio: Španjolci znaju da nakon Reala želim raditi u Engleskoj

'U Španjolskoj konstantno izvrću moje riječi, ali u mojoj glavi je sasvim jasno gdje želim nastaviti karijeru', rekao je Portugalac u intervjuu za Sky Sports
Piše: ArhivaObjavljeno: 22. rujan 2012. 12:35

U razgovoru za Sky Sports aktualni je trener nogometaša Real Madrida Jose Mourinho dao jasno do znanja da je njegov povratak u Premiership neminovan.

- Nakon Real Madrida želim ponovo trenirati u Engleskoj. To je sigurno. I dalje ponavljam istu stvar, jasno znam gdje želim biti. Kada govorim o tome u Španjolskoj, odmah izvrću moje riječi, ali ne mogu poreći ono što je u mojoj glavi jasno – rekao je Mourinho.

Bivši menadžer Chelseaja pritom je otvoren za treniranje bilo kojeg vrhunskog engleskog kluba, iako je posve nedvosmisleno tko mu je favorit.

- U Engleskoj bih mogao trenirati bilo koji klub. Ja sam "plavi". Ja sam londonski "plavi", ali sam profesionalac – dodaje portugalski strateg koji je Chelsea trenirao između 2004. i 2007. godine i u tom periodu osvojio dva premierligaška naslova i jedan FA Cup. Otišao je nakon svađe s vlasnikom kluba Romanom Abramovičem.

Aktualni ugovor Mourinha za "kraljevski klub" veže do 2016. godine.

Linker
27. travanj 2024 05:35