PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp
DEMANTIJ ŠPANJOLCA

Srpski mediji lansirali senzacionalnu priču, Guardiola ih pobio: ‘Ne sjećam se da se to ikada dogodilo‘

Izbor je u konačnici pao na Dragana Mladenovića, koji nije ostavio dubok trag, kažu susjedi
Piše: SNObjavljeno: 13. prosinac 2023. 22:00

Dok je Manchester City stigao na noge Crvenoj zvezdi u Beograd, srpski mediji pozabavili su se pričom kako je Pep Guardiola, trener Građana, u prošlosti bio na korak do potpisa za srpski klub. U ljeto 2005., na čelu kluba bio je Dragan Stojković "Piksi", koji je htio dovesti poznato ime u momčad. Po pitanju trenera, izbor je tih dana pao na Waltera Zengu, bivšeg talijanskog vratara, a prema pisanju srpskih medija, Guardiola je bio blizu potpisa, ali ipak je odabrao drugu opciju.

Bivši veznjak u to je doba bio na zalasku igračke karijere, iza sebe imao je dvogodišnju epizodu u katarskom Al-Ahliju, ali umjesto Zvezde, nakon godinu dana izbivanja s nogometnih terena, odlučio se otići u Meksiko, potpisavši za klub Dorados Sinaloa, u kojemu je i završio igračku karijeru. Srpski klub, s druge strane, umjesto Guardiole odabrao je Dragana Mladenovića, čija epizoda nije bila uspješna.

E sad, priča je došla pod veliki znak upitnika, točnije ostala potpuno demantirana izjavom samog Pepa Guardiole nakon susreta.

- Ne sjećam se da sam imao ponudu da dođem igrati ovdje - poručio je španjolski stručnjak nakon 3:2 slavlja Cityja nad Zvezdom.

Linker
20. svibanj 2024 15:36