MONACO

Subašić: 'Ne brine me Valdes'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2013. 13:53

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić još je jednom istaknuo da ne strahuje do mogućeg dolaska Victora Valdesa u Monaco.

Subašić (29) je gotovo dvije godine u Monacu i u tom se razdoblju pokazao kao vrlo pouzdan čuvar mreže. Unatoč tome, ne prestaju glasine da bi silno bogati klub iz Kneževine na vratima htio neko slavnije ime, a najčešće se u tom kontekstu spominje upravo Victor Valdes kojem na kraju sezone istječe ugovor s Barcelonom , a novi nema namjeru potpisati. Subašića, međutim, eventualni dolazak ugledne konkurencije ne uzrujava previše.

- Ne bojim se onoga što će biti u budućnosti. Brinem isključivo o sadašnjosti i važno mi je da svoj posao radim dobro. Za ostalo nisam zabrinut. A što se tiče Valdesa, o njemu trebate pitati druge - rekao je Subašić za Le Parisien.

Naš je vratar i ove sezone sačuvao ''jedinicu'' unatoč dolasku argentinskog reprezentativca Sergija Romera.

- Kada ispred sebe imate takve igrače poput Ricarda Carvalha i Erica Abidala, to vam donosi iskustvo i samopouzdanje - dodao je Zadranin koji je nedavno produljio ugovor do 2017. godine.

Na pitanje je li prije toga razmatrao mogućnost odlaska iz Monaca, bio je jasan:

- Ne, nikada o tome nisam razmišljao. Želim ostati ovdje što je dulje moguće. Imam 29 godina i želim odraditi ugovor do kraja ovdje.

Linker
08. lipanj 2024 15:47