PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/PROFIMEDIA Patricia De Melo Moreira/Afp/Profimedia
OPTIMIZAM JE NA VRHUNCU

U Srbiji vlada totalna euforija nakon rušenja Portugala: ‘Nije nemoguće da budemo svjetski prvaci‘

Srpski golman Predrag Rajković vjeruje kako njegova reprezentacija ima kvalitetu za sami vrh
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2021. 18:10

Srbija je u zadnjem kolu kvalifikacija pobijedila Portugal u Lisabonu i tako osigurala direktan plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Nogometaši su u Beogradu dočekani kao heroji i malo je reći da kod naših susjeda vlada prava euforija.

Golman Predrag Rajković se vratio odmah nakon utakmice s Portugalom kako bi proslavio rođenadan svojeg sina i tu veliku pobjedu nad Cristianom Ronaldom i društvom.

"Bio mu je rođendan još prije mjesec dana, ali smo ga proslavili sada jer nismo mogli ranije. Htjeli smo proslaviti s obitelji i prijateljima, a sada je to bila i prilika da proslavimo i pobjedu protiv Portugala", rekao je Raković gostujući na televiziji Prva.

Novinare je, naravno, zanimalo kakvi su sada ciljevi Srbije na SP-u. Nakon pobjede nad Portugalom se s tribina čulo: 'Uzmi, Piksi, svjetsku titulu!', a Rajković je komentirao i taj zahtjev navijača.

"Nije nemoguće ni da budemo prvaci! Imamo dobru momčad, ali nećemo se zanositi već idemo utakmicu po utakmicu. Čekamo skupine pa ćemo vidjeti. Vjerujemo u nas i izbornika", poručio je Rajković.

Linker
15. svibanj 2024 11:14