Marko Dabro je ekspresno pokazao Kinezima što zna

 GORAN MEHKEK Cropix
POČETAK IZ SNOVA

VIDEO: Bivši Lokos izdržao 22 dana stroge karantene pa u debiju zabio za pobjedu nakon 10 minuta

Marku Dabri bilo je dovoljno samo 10 minuta da zabije za svoj Bejing Gouan
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. lipanj 2022. 12:54

Marko Dabro, donedavno napadač Lokomotive koji je u prošloj sezoni zabio 13 golova, sjajno je debitirao u Kini. U svom prvom nastupu za Beijing Guoan ušao je u igru protiv Tianjin JMT-a u 76. minuti i već 10 minuta našao se na prvoj vratnici i zabio za 1:0, pokazalo se, bio je to pobjednički gol. Spomenimo da je za suparničku momčad od 63. minute igrao Dejan Radonjić.

DABRIN DEBITANTSKI GOL ZA POBJEDU POGLEDAJTE OVDJE.

Inače, bilo je to treće kolo kineske Superlige, u prva dva Beijing je upisao pobjedu i poraz, sad je na šestom mjestu sa šest bodova. Dabro je u prethodne dvije utakmice sjedio na klupi, jer je tek bio izišao iz stroge Covid-karantene. Naime, u Kini je pravilo da svatko tko uđe u državu mora 22 dana provesti u karanteni, u hotelskoj sobi od 12 kvadrata i tu nema iznimaka, jednako je nogometašima, običnim građanima ili migrantima.

Nešto kao što je Novaku Đokoviću bilo u Melbourneu, uvjeti nisu bajni, ali pravilo je pravilo. Tako da Dabro tri tjedna nije niti trenirao, nije čudno što mu je trebalo neko vrijeme da se privikne na uvjete u Kini. Ali, zabijati nije zaboravio, pokazao je to u samo 10 minuta svog debija...

Linker
24. svibanj 2024 18:41