Jürgen Klopp

 Alan Martin/actionplus/profimedia
NOVINAR OSTAO U ČUDU

VIDEO Klopp poludio nakon ‘glupog‘ pitanja i napustio intervju: ‘Očito nisi baš dobro, nemam živaca za tebe‘

Vrlo brzo ga je uznemirilo novinarsko pitanje o padu intenziteta njegove momčadi u drugom dijelu utakmice
Piše: Dominik NeferanovićObjavljeno: 18. ožujak 2024. 08:23

Nogometaši Manchester Uniteda izborili su plasman u četvrtfinale FA kupa nakon što su u sjajnom susretu na Old Traffordu nakon produžetka pobijedili Liverpool s 4:3. U susretu s nekoliko preokreta mogli smo vidjeti sve vrline i mane obje momčadi, a na kraju je presudio gol Dialla sudačkoj nadoknadi.

Nakon utakmice, razočarenje nije mogao sakriti trener Liverpoola, Jürgen Klopp, koji je vidno uznemiren napustio teren. Odmah po utakmici zaustavljen je od strane norveškog novinara. Vrlo brzo ga je dodatno uznemirilo novinarsko pitanje o padu intenziteta njegove momčadi u drugom dijelu utakmice.

- To je malo glupo pitanje. Ako nas gledate često, drugi put nas možete pitati zašto imamo toliko energije. Ne znam koliko smo utakmica imali nedavno i koliko je Manchester United imao. To je sport. Stvarno sam razočaran zbog tog pitanja, ali mislio si da je očito dobro - započeo je Nijemac.

Novinar je potom sumnjičavo upitao: "znači uzrok je previše utakmica?"

Potom je Klopp potpuno izgubio živce i odlučio biti iskren do kraja.

- Ti ne misliš tako? Očito nisi baš dobro, a ja nemam živaca za tebe - rekao je trener Liverpoola i napustio intervju, dok je novinar ostao u čudu.

Intervju možete pogledati ispod:

Linker
23. travanj 2024 12:50