Juniori Fenerbahcea

 DEMIROREN NEWS AAGENCY Afp
NEMA KRAJA PROBLEMIMA

VIDEO Novi cirkus u klubu Vatrenog: Ispunili prijetnje i primili gol za 50 sekundi, a onda - nestali s terena

Mauro Icardi matirao je Fener u prvoj minuti, zatim je uslijedio prekid
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 07. travanj 2024. 21:23

Novi skandal dogodio se večeras u turskom nogometu. Utakmica Superkupa između Galatasaraya i Fenerbahçea prekinuta je već u 1. minuti, i to nakon što je Mauro Icardi nakon 50 sekundi zabio za vodstvo Galatasaraya.

Nakon toga su igrači gostujuće momčadi napustili teren stadiona u Sanliurfi, više od tisuću kilometara udaljenog od Istanbula, dok su im igrači gradskog suparnika ironično pljeskali.

Valja naglasiti da je Fenerbahçe na tu utakmicu poslao juniorsku momčad, dok su Dominik Livaković i suigrači ostali u Istanbulu.

SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

Tako je Fener ispunio svoje prijetnje o bojkotu Superkupa, a sve u sklopu nastavka priče iz Trabzona gdje se dogodio prekid u kojem su domaći navijači napali gostujuće igrače. Iz Fenerbahčea su tražili odgodu utakmice za neki prikladniji termin te stranog suca, no to im tamošnji savez nije omogućio...

Incident nije nimalo smetao igračima Galatasaraya, koji su počeli žestoko slaviti nakon što im je sudac dodijelio pobjedu od 3:0.

Nekih 20 minuta nakon prekida, igrači Galatasaraya počeli su s odigravanjem trening utakmice, dok su njihovi navijači pjevali na tribinama.

Linker
07. travanj 2024 21:34