Rade Bogdanović
 SCREENSHOT/YOUTUBE
SRPSKI NAČIN PRIPREMA

Video: Reprezentativac došao u pet ujutro u hotel s dvije djevojke! ‘Izbornik mu još dao slobodan dan!‘

"Radi se o igraču na kojem se zasnivala igra reprezentacije", otkrio je informirani bivši napadač
Piše: SNObjavljeno: 04. prosinac 2020. 15:36

Nakon što reprezentacija Srbije nije uspjela osigurati povijesni plasman na Euro i debitirati kao samostalna reprezentacija (zadnji put je tamo bila 2000. u zajedničkoj državi sa Crnogorcima), ne stišavaju se reakcije i tjednima kasnije, te se u raznim intervjuima otkriva kaos koji je vladao u organizaciji priprema utakmica popularnih - Orlova.

Jedan od onih koji je iznio detalje "organiziranosti" unutar reprezentacije susjeda je Rade Bogdanović, bivši napadač Werdera, Atletica, a Sarajlija je poznat kao jedan od onih koji su bez - dlake na jeziku.

U razgovoru za Balkan info nije birao riječi nakon poraza Srbije od Škotske na penale...

"Vidite, ništa me to ne čudi, jer u toj reprezentaciji bio je kaos. U Kovilovo su reprezentativci dolazili sa starletama u pet, pola 6 ujutro poslije noćnog izlaska, a izbornik ih nije izbacivao samo iz jednog razloga - da se o tome ne priča", rekao je 50-godišnjak i onda dodao:

"Jedan igrač, na koje se zasnivala igra reprezentacije, došao je u zoru s dvije djevojke. Malo mu je jedna, netko mu je rekao da su trojci aktualni! I što je izbornik učinio? Dao mu je slobodan dan!", otkrio je Srbin.

Srbija se okreće novim kvalifikacijama, onima za Svjetsko prvenstvo, a čeka se i novi izbornik na kojem se navodno neće štedjeti. Traži se hitan plasman na veliko natjecanje i čini se veliki zaokret u pristupu utakmicama

Linker
26. travanj 2024 16:58