Eduardo i Matheus

 Tom Dubravec/CROPIX, Screenshot (Instagram)
IKONA SE POHVALILA

VIDEO: ‘Tatin ponos!‘ Pogledajte kako mreže trese sin legendarnog Eduarda da Silve

12-godišnji sin bivšeg hrvatskog reprezentativca je, čini se, krenuo stopama slavnoga oca
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 28. lipanj 2022. 10:50

Eduarda da Silvu hrvatska, ali i svjetska javnost, pamti kao klasnog napadača s istančanim osjećajem za gol i asistenciju. Čini se da je njegov 12-godišnji sin krenuo istim stopama – barem ako je suditi prema najnovijim objavama na njihovim Instagram profilima.

Matheus da Silva objavio je tri videozapisa; prvi i drugi prikazuju kako postiže pogodak i asistira u pobjedi njegovog Flamenga nad Fluminenseom (4-1), a na trećem zabija gol u posljednjoj minuti futsal utakmice.

Sjajne poteze da Silve juniora podijelio je i ponosni otac Eduardo na svom storyju.

"Tatin ponos" napisao je bivši hrvatski reprezentativac.

image
Screenshot (Instagram)

Podsjetimo, Eduardo posljednjih nekoliko godina živi s obitelji u svom rodnom gradu – Rio de Janeiru. U sportsku mirovinu otišao je 2019. godine, a prije toga nosio je dresove Dinama, Arsenala, Šahtara, Flamenga, Athletico Paranaensea i varšavske Legije. Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju nastupio je 62 puta i pritom zabio 29 golova. Na ljestvici najboljih strijelaca "vatrenih" nalazi se na četvrtom mjestu, iza Davora Šukera, Ivana Perišića i Marija Mandžukića.

Ostaje vječno pitanje kakvu bi tek karijeru popularni Dudu napravio da nije pretrpio krvnički start Martina Taylora u utakmici Arsenala i Birminghama 2008. godine. Tko zna, možda Matheus ispravi tu nepravdu i ostvari karijeru veću nego njegov otac. Prema onome što trenutno prikazuje – na dobrom je putu.

Linker
10. svibanj 2024 18:07