Damir Kreilach

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
OPET JE ZABIO

Video: Ubačaj, škarice pa pogodak! Pogledajte sjajan gol Hrvata u 95. minuti za najvažniju pobjedu sezone

Bivšem kapetanu Rijeke ovo je 16. pogodak u 33 nastupa ove sezone. Zabija kao na traci...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2021. 07:50

Na nevjerojatan način svoju je nogometnu sezonu u SAD-u, barem onu regularnu, okončao nekadašnji kapetan Rijeke, 32-godišnji Damir Kreilach. On je u susretu posljednjeg kola regularnog dijela sjevernomaeričkog MLS-a zabio pogodak za pobjedu (0:1) svog Real Salt Lakea na gostovanju kod Sporting Kansas Cityja i tako je odveo u doigravanje MLS-a.

Real Salt Lakeu je u jučerašnjem dvoboju trebala bilo kakva pobjeda da bi se plasirao na 7. mjesto koje posljednje iz njihove Zapadne konferencije vodi u Playoff. Ali, nije to bilo sve, jer na kraju osmoplasirani LA Galaxy nije smio kod kuće pobijediti Minnesotu. Tamo je pak završilo 3:3 pa je Salt Lake krenuo po sve ili ništa...

Nevjerojatnu akciju za pobjedu Salt Lakea u 95. minuti pogledajte u nastavku.

Kreilach se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme, poslije jednog od brojnih ubačaja s desne strane te nevjerojatnih "škarica" kojima je pokušao zabiti njegov suigrač Justin Meram. Baš te "škarice" pokazale su se kao potez za asistenciju Kreilachu koji je tako postigao već svoj 16. pogodak u 33 nastupa ove sezone za klub.

Inače, Real Salt Lake će nakon reprezentativne stanke, točnije 20. i 23. studenog odigrati prvu rundu MLS Playoffa protiv Seattle Soundersa, drugoplasirane momčadi na Zapadu.

Linker
23. travanj 2024 21:46