SCREENSHOT
PRAVOVREMENA REAKCIJA

VIDEO: Žena utrčala u teren, vratar Barce odmah shvatio o čemu se radi. Pogledajte kako je spriječio kaos

Sličan incident prošle godine dogodio se na meču Marina Čilića na Roland Garrosu
Piše: SNObjavljeno: 20. lipanj 2023. 21:49

Vratar Barcelone Marc Andre ter Stegen spriječio je omanji kaos na prijateljskom ogledu Njemačke i Kolumbije. Sredinom prvog poluvremena jedna je žena s tribina uletjela na teren s namjerom da se zaveže za stativu, ali jedan od najboljih vratara svijeta na vrijeme je primijetio njezine namjere.

Ter Stegen nije čekao reakciju redara, koji su ionako prekasno primijetili da se gledateljica probila na travnjak. Potrčala je prema vratnici goal njemačke reprezentacije i zamalo izvela svoj "manevar", ali Ter Stegen je stao u blok, svojevrsni "živi zid", kojim je spriječio daljnje neugodne scene. Zatim su redari obavili svoj posao i uklonili ženu s travnjaka.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Znamo kako bi te scene izgledale, jer slučaj s VELTINS-Arene (dom Schalkea) nije prvi ovakve prirode. Radi se o skupini raznih ljudi spremnih na protest, koji prekidom sportskih događaja žele ukazati na globalno zatopljenje i tomu slične probleme koji se, doduše, baš i ne tiču travnjaka, parketa ili ostalih sportskih podloga, ali njima se očigledno čine kao sjajna lokacija za revolt.

Identičan scenarij dogodio se i Marinu Čiliću na prošlogodišnjem izdanju Roland Garrosa. Mlađa žena utrčala je na pješčanu podlogu dok je hrvatski tenisač odmjeravao snage s Casperom Ruudom, zavezala se za mrežu, a na sebi je nosila majicu s natpisom "Ostalo nam je još 1028 dana". Do čega? Tko će znati, ali po toj logici, ostalo nam je još 646 dana.

Linker
10. svibanj 2024 20:15