LINDSEY PARNABY Afp
SVE JE ZAPISAO

Bijesni Ronaldo: ‘Uskoro ću dati intervju i reći istinu. Od 100 vijesti o meni, pet ih je bilo točnih!‘

BBC je i sinoć istaknuo kako bi Manchester United mogao pustiti Portugalca nakon lošeg starta momčadi
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 17. kolovoz 2022. 07:07

Cristiano Ronaldo je putem svog Instagram profila milijunima svojih obožavatelja poslao jasnu poruku. U nekoliko je rečenica prozvao medije da su "ti koji izmišljaju vijesti o njemu".

"Svi će znati istinu kad dam intervju za nekoliko tjedana. Mediji govore neistine. Imam bilježnicu i u zadnjih mjeseci od 100 vijesti koje sam zapisao samo je pet bilo točnih. Zamislite kako stvari stoje", napisao je CR7.

BBC je i sinoć istaknuo kako bi Manchester United mogao pustiti Cristiana Ronalda nakon lošeg starta momčadi, koja je s dva poraza u dvije utakmice Premier lige na dnu ljestvice. Loša atmosfera u svlačionici i želja Portugalca da napusti klub kako bi igrao u Ligi prvaka, izolirajući se od svojih suigrača, bili bi ključni u odluci kluba da se riješi najboljeg strijelca iz protekle sezone.

Nitko ne zna gdje bi Ronaldo mogao nastaviti karijeru. No, s obzirom na to da najavljuje intervju Ronaldo vjerojatno računa da će se njegov slučaj brzo riješiti, jer ionako su do kraja prijelaznog roka ostala još samo dva tjedna. Ne dvojimo da je dug popis onih s kojima će se kroz intervju propisno "obračunati".

Linker
26. travanj 2024 21:01