Phillips je s Leedsom u nedjelju izgubio od Tottenhama i Harryja Kanea

 MALCOLM BRYCE Dppi Via Afp
Trener sve dopustio

Čovjek koji je izludio Vatrene režirao skandal! Otišao u noćni izlazak pa se vratio razbijene glave

Igrači Leedsa su izašli u noćni klub nakon poraza od Tottenhama.
Piše: S.N.Objavljeno: 24. studeni 2021. 13:32

Noćni izlazak za engleskog reprezentativca Kalvina Phillipsa nije dobro završio. Naime, prema pisanju engleskog The Telegrapha, veznjak Leedsa je zadobio ozljedu glave nakon što je sa suigračima u nedjelju bio u noćnom klubu u Londonu.

Leeds je u nedjelju izgubio od Tottenhama s 2:1, a bez obzira na poraz trener Marcelo Bielsa je dopustio igračima da ostanu u Londu i izađu van. Legendarni argentinski trener je poznat po tome da uvijek dopusti izlazak igračima nakon odigrane utakmice, a dan poslije da ne održi trening ili on bude u kasnijem terminu nego inače.

No, ni Bielsa nije očekivao da će se Phillips s izlaska vratiti s ozljedom glave. The Telegraph tvrdi da je Leedsov klupski liječnik ozljedu okarakterizirao kao 'posjekotinu', ali nema drugih detalja o tome kako je do ozljede došlo. Jasno je samo da je Phillips danas bio na treningu.

Igrači Leedsa su nedjeljni izlazak shvatili kao svojevrsni božićni party jer im raspored do kraja godine ne dozvoljava da imaju slične izlaske. Noć su proveli u londonskom klubu Cirque Le Soir, a za Phillipsa, koji je za reprezentaciju Engleske odigrao 19 utakmica, nije sve najbolje završilo.

Phillipsa se dobro sjećaju i navijači Hrvatske. Naime, on je protiv vatrenih na Europskom prvenstvu odigrao sjajnu utakmicu, kontrolirao sredinu terena i asistirao Raheemu Sterlingu za jedini pogodak. Iako je UEFA strijelca proglasila najboljim igračem utakmice, Phillips je vjerojatno bio najbolji na terenu na toj utakmici.

Linker
15. svibanj 2024 09:56