OLI SCARFF Afp
RAZBACIVANJE NOVCEM

Solskjaeru će se ispuniti želja!? Na Old Trafford stiže pojačanje od 70 mil. eura, navijači nisu sretni

Osim Uniteda za za engleskog nogometnog reprezentativca je zainteresiran i Liverpool
Piše: SNObjavljeno: 28. listopad 2021. 23:19

Pojedini mediji na Otoku donose vijest kako bi na Old Trafford uskoro moglo stići veliko pojačanje, ali navijači nisu pretjerano oduševljeni. Naime, Crveni vragovi spremni su ponuditi 70 milijuna eura za engleskog nogometnog reprezentativca Kalvina Phillipsa, ali navijači smatraju kako je to previše novca za veznjaka Leedsa.

Iako su imali nekoliko odličnih ulova u posljednje vrijeme, u Manchester Unitedu su se znali i opeći kada su transferi u pitanju kao što je recimo bilo dovođenje Harrya Maguirea kojeg su 'vragovi' učinili najskupljim stoperom svijeta, a tu je i Jadon Sancho koji nakon svog dolaska na Old Trafford nije opravdao uložen novac.

Kalvin Phillips je i ranije bio velika želja trenera Ole Gunnara Solskjaera, a ako je za vjerovati informacijama s Otoka vlasnici su mu spremni ispuniti tu želju. Osim Uniteda za Philippsa je zainteresiran i Liverpool koji nema namjeru ponuditi više od 40 milijuna eura. U Leedsu sasvim sigurno neće pristati na takav rasplet, ali 'jackpot' bi mogli pronaći u ponudi Man. Untieda.

Linker
13. svibanj 2024 08:56