Luka Modrić

 RICARDO LARREINA Dppi Via Afp
‘PODSJEĆA ME NA LUKU‘

Srpska ikona usporedila novu nogometnu senzaciju s Modrićem: ‘Fantastičan je, uvijek zna tko je iza njega‘

‘Možete i vidjeti, odmah s prvim dodirom se pomaknuo u stranu, a onda je sjajno pogodio‘
Piše: SNObjavljeno: 08. travanj 2024. 20:35

Kobbie Mainoo jedna je od intrigantnijih tema otočkog nogometa u posljednje vrijeme. Nakon što je 18-godišnji Englez bio strijelac u nedjeljnom derbiju protiv Liverpoola (2:2), tamošnji su se mediji ponovno raspisali o tinejdžeru koji je oduševio Old Trafford.

image

Kobbie Mainoo

PAUL ELLIS Afp

Mladić se u posljednje vrijeme nametnuo Eriku ten Hagu kao nezamjenjiv član udarne postave, a koncem ožujka debitirao je i za reprezentaciju u porazu od Brazila na Wembleyju 0:1. Njegove igre oduševile su i Nemanju Vidića, bivšeg stopera Crvenih vragova, koji je bio i kapetan engleskog kluba, a jedini je igrač uz Thierryja Henryja, Cristiana Ronalda i Kevina De Bruynea koji je osvojio dvije nagrade za najboljeg igrača sezone u Premier ligi.

image

Nemanja Vidić

ANDREJ TARFILA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Bivši srpski branič, danas 42-godišnjak, koji je za United upisao 300 nastupa, nakon utakmice protiv Liverpoola referirao se na njegov pogodak i usporedio je mladog igrača s Lukom Modrićem.

- Mainoo je bio fantastičan. Ponekad me podsjeća na Modrića. Pogotovo što se tiče opreza u opasnim zonama. Uvijek osjeća tko je iza njega. Možete i vidjeti, odmah s prvim dodirom se pomaknuo u stranu, a onda je sjajno pogodio. Teško ga je čuvati - rekao je Vidić.

Linker
08. travanj 2024 20:35