CRISTINA QUICLER Afp
ZASMETALA MU JEDNA STVAR

Carlo Ancelotti nije skrivao nezadovoljstvo nakon teško izborene pobjede u Kupu: ‘Ovo nije nogomet!‘

‘Lijepo je što se manji klubovi natječu s velikima i to je dobro za navijače, ali...‘
Piše: SNObjavljeno: 04. siječanj 2023. 06:55

Real Madrid je s miminalnih 1:0 uz dosta muke svladao četvrtoligaša Cacerena. Kraljevski klub nastupio je u jakom sastavu iz kojeg su otpali samo Luka Modrić, Karim Benzema, Toni Kroos, Dani Carvajal, Thibaut Courtois i Vinicius, no četvrtoligaša su slomili tek u 69. minuti kada je pogodio Rodrygo.

Real je tako prošao u šesnaest najboljih ekipa u Kupu kralja. Iako je zadovoljan prolaskom u završnicu natjecanja, trener Carlo Ancelotti bio je šokiran uvjetima u kojima se igralo, a svoje je nezadovoljstvo jasno izrazio nakon utakmice.

"Sve mi se svidjelo, od prve do zadnje minute. Znali smo da neće biti lako, ali nismo riskirali u obrani i odigrali smo drugu utakmicu u nizu bez da smo primili gol", rekao je Ancelotti pa dodao kako je sve izgledalo loše zbog užasnog travnjaka na stadionu Principe Felipe:

"Na ovom stadionu se ne može igrati! Za mene to nije nogomet. Lijepo je što se manji klubovi natječu s velikima i to je dobro za navijače, ali i navijači žele vidjeti dobru nogometnu utakmicu", zaključio je Talijan.

Linker
05. svibanj 2024 22:45