Luka Modrić je propustio susret s Osasunom i tako zabrinuo navijače
 SERGEI SUPINSKY Afp
POJASNIO ŠTO SE DOGODILO

Carlo Ancelotti otkrio što je s Lukom Modrićem koji je propustio susret s Osasunom i zabrinuo navijače

Trener Real Madrida je objasnio zašto kapetan Vatrenih nije igrao u prošlom susretu
Piše: SNObjavljeno: 29. listopad 2021. 19:19

Real Madrid je u srijedu remizirao 0:0 s Osasunom, a u tom susretu nije igrao Luka Modrić. Kapetan Vatrenih je u zadnji tren ispao iz ekipe, a to bio znak i za zabrinutost u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji jer je izgledalo kao da je riječ o ozlijedi.

"Modrić neće igrati u utakmici Real Madrida i Osasune na Santiago Bernabeu. Hrvat je pozvan na utakmicu, ali je u posljednji trenutak otpao", priopćili su iz kluba uoči tog susreta i tako zabrinuli navijače.

Iz kluba su kasnije dodali kako Modrić nije ozlijeđen, već je riječ samo o poštedi, a isto je sada ponovio i trener Reala Carlo Ancelotti.

"Modrić je u redu. Jučer je najnormalnije trenirao, a trenirat će i danas. U subotu će sigurno igrati. Što se tiče utakmice s Osasunom neki dan, bio je umoran i nije igrao iz predostrožnosti", objasnio je svoju odluku Ancelotti.

Talijan je dobio i pitanje hoće li braniti igračima da odu iz kluba ako to požele ili bi pustio nekog od njih ako bi ga to zatražio.

"Nikada u svojoj trenerskoj karijeri nisam forsirao nekog igrača da ostane ako je htio otići. To je po meni neupitno. Ako netko želi otići, on će to i napraviti", poručio je Ancelotti.

Real u subotu u 14 sati gostuje kod Elchea, a u taj susret ulaze s druge pozicije. Imaju tri boda manje od Real Sociedada koji ima i utakmicu više pa bi ih pobjeda vratila na pravi put.

Linker
28. travanj 2024 21:00