ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/PROFIMEDIA Anne-christine Poujoulat/Afp/Profimedia
RASPAD LEGENDARNOG TERCETA

Luka Modrić i Toni Kroos se emotivno oprostili od Casemira: ‘Bio si najbolji tjelohranitelj na svijetu, falit ćeš mi!‘

Luka Modrić i Toni Kroos emotivno su se oprostili od dugogodišnjeg suigrača Casemira
Piše: SNObjavljeno: 20. kolovoz 2022. 07:51

Brazilski veznjak odlučio je potražiti novi izazov nakon niza trofejnih godina provedenih u Realu, a Modrić i Kroos su mu nakon sedam zajedničkih sezona napisali su oproštajna pisma.

"Dragi moj Case, nisi nam dao mira ni u kojoj situaciji i nisi se uz tebe mogao opustiti niti u turskoj kupelji. Upozorenje za sve tvoje nove kolege, jer uz tebe je i turska kupelj bila kao teretana. Tamo su već imao spreman bicikl i utege. Nedostajat ćeš mi, kao iznimni profesionalac, kao vrhunski igrač, kao borac koji me znao spasiti...ali iznad svega kao dobra osoba. Zajeno smo ispisivali povijest. Kakav legendarni period...Sada se naši sportski putevi razilaze, ali naše prijateljstvo ostaje, u to te uvjeravam. Želim ti sve najbolje, vidimo se uskoro", napisao je Kroos u pismu koje prenosi Marca.

"Dragi Case, i dalje se sjećam tvog debija za klub i kako su bio nervozan. Rekao sam ti da se smiriš i vidi kako je sve ispalo i koliko si toga postigao. Bila je to i moja prva sezona u klubu i nitko od nas nije mogao zamisliti što je nogomet spremio za nas. Postao si pravi vođa na terenu, bio si uvijek tu za svoje suigrače i pravi realovac. Uvijek ćemo te pamtiti. Puno smo toga zajedno osvojili, ali posebno ću pamtiti trenutke koje nitko nije vidio. Svakodnevne treninge u Valdebebasu, a iznad svega sve šale jer si uvijek bio dobrog raspoloženja čak i kada su postojale tenzije zbog nekih pogrešaka. Taj tvoj smijeh me smirivao, već sam pogled na tebe. Bio si najbolji tjelohranitelj na svijetu. Nedostajat ćeš mi, ali želim ti sve najbolje. Takav profesionalac i osoba kao ti to zaslužuje. Hvala ti na svemu i sretno prijatelju", napisao je Luka Modrić.

image
PAUL ELLIS Afp

Modrić, Kroos i Casemiro činili su jedan od najboljih veznih terceta svih vremena. Brazilac je u suradnji s kapetanom Vatrenih osvojio pet naslova u Ligi prvaka,a a od još 17 njegovih trofeja tijekom devetogodišnjeg mandata na Santiago Bernabeu vrijedi posebno istaknuti tri naslova španjolskog prvaka.

Linker
04. svibanj 2024 04:11