Ivan Rakitić u utakmici protiv Seville, svog bivšeg kluba
 AFP
BARCA PROSULA BODOVE

Navijači dali bolju ocjenu Hrvatu nego Messiju: Argentinac zaobišao Rakitića i tako potvrdio transfer!?

Leo prošao pored Rakete kao pored ‘turskog groblja‘, situacija koju komentiraju španjolski mediji
Piše: SNObjavljeno: 20. lipanj 2020. 11:58

Barcelona je odigrala 0:0 protiv Seville i tako dala priliku Real Madridu da eventualnom pobjedom kod Real Sociedada preuzme prvo mjesto. Ivan Rakitić također nije dobro prošao kod kritičara, ali zanimljivo, četvrti je najbolje ocijenjeni iza Ter Stegena, a koji je dakako uvjerljivo prvi, obzirom na njegove čudesne obrane te večeri...

"Utjecaj Rakitića na igru blijedio je kako je utakmica prolazila, a posebno je nemoćan i nevidljiv protiv svog bivšeg kluba bio u drugom poluvremenu", piše Marca.

image
SCREENSHOT

Što se Messija tiče, isti je dnevnik napisao sljedeće:

"Neuobičajeno tiha večer za Messija. Slobodan udarac u prvom poluvremenu i čišćenje Julesa Koundea s gol-linije najviše je što smo vidjeli od njega u utakmici".

image
SCREENSHOT

Rakitić je završio na četvrtom mjestu najbolje ocijenjenih, dok je Messi nakon jako dugo vremena među najlošijima, na tek 12. mjestu. Najgori je Luis Suarez, a posebno "nagažen" je trener Quique Setien kojeg su navijači i najviše "popljuvali", njega i njegovu viziju nove Barcelone. Kompletne ocjene možete vidjeti - ovdje.

image
SCREENSHOT/SPORT KLUB

"Obećanje je daleko od realizacije i pitanje je što će biti s ovom Barcelonom pod njegovim vodstvom".

Nekoliko španjolski medija objavilo je i zanimljivu snimku gdje Leo Messi grli i pozdravlja svoje suigrače dok izlazi na teren, sve osim - Ivana Rakitića. Neki su zaključili da je ovo možda potvrda - transfera. Kako je to izgledalo možete provjeriti - ovdje.

Linker
09. svibanj 2024 01:31