FRANCK FIFE Afp
LUDE BROJKE

Real je osigurao dolazak Kyliana Mbappea! PSG-ov napadač dobiva između 60 i 80 milijuna eura samo za potpis

Ako je za vjerovati napisima španjolske Marce dolazak Kyliana Mbappea u Real Madrid gotova je stvar
Piše: SNObjavljeno: 12. ožujak 2022. 11:07

Marca piše kako su se pregovori između Reala i Mbappea, kojem ugovor s PSG-om istječe na kraju sezone, intenzivirali posljednjih tjedana i kako bi sljedećeg tjedna trebao pasti potpis ugovora, iako isti neće biti službeno objavljen do završetka sezone.

"Sapunica oko Mbappea bliži se kraju. Ako sve prođe prema očekivanjima, potpisivanje ugovora za 'Los Blancose' trebalo bi se dogoditi sredinom sljedećeg tjedna", piše Marca.

Dovođenje sjajnog francuskog napadača u Madrid postala je glavna misija Realovog predsjednika Florentina Pereza. Nakon moćne, ali neuspješne ofenzive prošlog ljeta kada je Nasser Al Khelaifi odbio super bogate ponude za Mbappea, sada će Realov moćnik uspjeti u svom naumu, a Parižani neće dobiti nikakvu odštetu.

A s druge strane, Marca navodi kako će Mbappe za sam potpis ugovora s Realom postati bogatiji za 60 do 80 milijuna eura, dok će mu godinšnja plaća iznositi oko 25 milijuna eura.

Real bi tako trebao postati treći klub u karijeri ovog sjajnog brzonogog Francuza, nakon Monaca i PSG-a u čije je redove stigao 2018. godine...

Linker
13. svibanj 2024 22:13