Kroos u društvu s Modrićem, Benzemom i Viniciusom

 XAVIER BONILLA Nurphoto Via Afp
PANIKA U REALU

Španjolski novinar u neobaveznom razgovoru otkrio senzaciju? Sjajni Modrićev suigrač završava karijeru?!

Madridski As cijeli je slučaj usporedio s Lukom Modrićem koji nastavlja igrati i s 37 godina.
Piše: SNObjavljeno: 29. rujan 2022. 07:57

Vezni red madridskog Reala dugo su nosili trojac Luka Modrić - Toni Kroos - Casemiro, a na Santiago Bernabeu strahuju da sljedeće godine neće biti niti jednog od ta tri igrača. Casemiro je već otišao u Manchester United, Modrić ima 37 godina i legitimno se postavlja pitanje do kada će igrati nogomet, a iz Madrida dolaze vijesti da misle kako bi se Kroos mogao umiroviti nakon ove sezone.

Njemački reprezentativac će u siječnju sljedeće godine napuniti 33 godine i to definitivno nije dob kada bi se trebalo ići u mirovinu, ali Manu Sainz, novinar madridskog Asa koji prati Real, jučer je u jednom podcastu izjavio kako iz Reala misle da Kroos neće produžiti ugovor koji mu istječe sljedećeg ljeta. Nijemac se nije zasitio Reala, kaže Sainz, nego jednostavno nema namjeru dugo se baviti nogometom, a tu je povučena i paralela s Modrićem te je Sainz rekao kako Kroos o dugotrajnosti karijere razmišlja potpuno drukčije od hrvatskog nogometaša.

Real u veznom redu ima mlade igrače poput Federica Valverdea, Eduarda Camavinge i Aureliena Tchouamenija, ali As smatra kako će ‘Kraljevski klub‘ dovesti još poneko ime da bi pojačao konkurenciju u tom dijelu momčadi te se osigurao za slučaj Kroosovog odlaska. Imena koja se najčešće spominju oko Santiago Bernabeua su Jude Bellingham i Joao Gomes.

Linker
28. travanj 2024 11:17