MIGUEL RIOPA Afp
OZLJEDA LIGAMENATA

Težak udarac za Barcu uoči El Clasica s Realom, za veliki spektakl otpala jedna od važnijih karika Katalonaca

Također će propustiti utakmice protiv Athletica, Sociedada, možda i Alavesa, kao i dvoboj u LP protiv Šahtara
Piše: SNObjavljeno: 09. listopad 2023. 21:50

Barceloni nikako da svane, barem kada su u pitanju ozljede. Naime, Robert Lewandowski prošlog je tjedna imao problema s gležnjem, a slična situacija mučila je i Frenkieja de Jonga nekoliko tjedana ranije.

Da stvar bude gora, spomenutom dvojcu sada se u sobi za liječenje pridružio i Jules Koundé. Francuz je ozlijedio koljeno tijekom prvog poluvremena u remiju Barcelone i Granada (2-2) protekle nedjelje. Još ranije je poznato kako neće biti niti na raspolaganju reprezentaciji, a nakon dodatnih liječničkih pretraga stigle su još lošije vijesti.

image
PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp

Iz Barcelona tvrde kako je Koundé istegnuo unutarnji bočni ligament lijevog koljena te će zbog toga s terena izbivati pet tjedana. Drugom riječima to znači da će, uz ostale važne utakmice, propustiti i prvi El Clasico sezone koji se igra krajem mjeseca.

Također će propustiti utakmice La Lige protiv Athletica, Real Sociedada, a možda i Alavesa, kao i dvoboj Lige prvaka protiv Šahtara.

Koundé je bio u sjajnoj formi ove sezone, a njegov izostanak je veliki udarac, posebno za Xavija Hernandeza u El Clasicu.

Linker
17. svibanj 2024 17:04