RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
ZANIMLJIVA ANEGDOTA

Najmlađi Vatreni otkrio: ‘Malo su me zezali dečki i pitali vozim li se i dalje tramvajem, ha, ha...‘

U intervjuu za SN Joško Gvardiol je, između ostaloga, progovorio o nekim nenogometnim temama
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. lipanj 2021. 16:25

Tko vam je dosad od svih reprezentacija ostavio najbolji dojam na Euru?

- Na mene su najsnažniji dojam ostavili - Mađari! Baš su me iznimno pozitivno iznenadili, pa odigrali su neodlučeno s Francuskom i Njemačkom, s Portugalom izgubili tek pred kraj. Žao mi je što je Sjeverna Makedonija odmah ispala, zbog suigrača iz Dinama Ademija i Ristovskog.

Jeste li već isplanirali što ćete raditi nakon Eura? Gdje ćete provesti odmor, koliko će potrajati?

- Rekli su mi u Leipzigu da ćemo se dogovoriti jer ne znamo kad će za nas biti gotov Euro. Možda bih svratio malo do bake i djeda u Novigrad da ih vidim prije odlaska u Njemačku.

image
LAURENCE GRIFFITHS Afp

Jeste li danas drukčiji nego što ste bili prije svog uzleta u Dinamu, a sada i u reprezentaciji? Jeste li se možda uobrazili, zaboravili stare prijatelje?

- Stare prijatelje nikako nisam zaboravio, niti ću ih zaboraviti. Oni za mene imaju razumijevanja jer znaju da nemam puno vremena. Znaju da se moram posvetiti treningu, radu, odmoru... Teško je pričati o samome sebi, to biste trebali nazvati Livakovića, Petkovića, Oršića, Ivanušeca... Nego, malo su me zezali dečki i pitali vozim li se i dalje tramvajem, ha, ha, ha... Rekao sam im: "Pa ljudi, ja sam položio vozački prije godinu dana, sad imam klimicu, a vi se sad furajte s tramvajem", ha, ha, ha..."

Linker
10. svibanj 2024 01:16