- Afp
POGLEDAJTE VIDEO

Osvanule poruke svih reprezentacija, evo tko se u ime Vatrenih javio Eriksenu: ‘Bio je to veliki šok‘

‘Želimo ti puno zdravlja i sreće i da nam se što prije vratiš...‘
Piše: SNObjavljeno: 15. lipanj 2021. 18:01

Na YouTube stranici Danskog nogometnog saveza osvanula je kompilacija poruka podrške koju su Christianu Eriksenu poslali predstavnici svih momčadi koje sudjeluju na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.

Uvodna riječ pripala je predsjedniku Europskog nogometnog saveza (UEFA) Aleksanderu Čeferinu, a u ime Vatrenih najboljem igraču Danske podršku je poslao naš veznjak Mateo Kovačić.

"Moram priznati da je bio veliki šok vidjeti ga u onom stanju. Ovim putem mu u ime cijele hrvatske reprezentacije želim brz oporavak. Da Bog bude uz njega i njegovu obitelj i da se što prije oporavi. Želimo ti puno zdravlja i sreće i da nam se što prije vratiš", rekao je Kova u kamere, a cijeli video sa svim porukama pogledajte OVDJE.

Eriksen se, podsjetimo, iznenada srušio u 43. minuti utakmice između Danske i Finske. Bila je to strašna scena koja je šokirala i zabrinula nogometni svijet. Srećom po Christiana i njegovu obitelj, liječnici su ga uspjeli oživjeti.

Eriksen se, kako stvari stoje, uspješno oporavlja i pred njim je još nekoliko dodatnih pregleda kojima će se pokušati utvrditi što je točno uzrokovalo srčani udar.

Spomenimo i da se Christian u međuvremenu čak uspio i svima javiti te zahvaliti porukom iz bolničke postelje.

Linker
27. travanj 2024 04:56