Ferrari Monzi SP2 od 812 KS kakav je kupio Ronaldo
 MICHEL STOUPAK Nurphoto Via Afp
ODLUKA JE PALA?

FOTO: Ronaldo kupio jedan od najljepših automobila, legenda objavila: Obojica ostaju i sljedeće sezone!

Umjesto na trening, Cristiano je predsjednikom Juvea otišao na ‘izlet‘ u tvornicu Ferratija
Piše: Goran Čičin-Mašansker/SNObjavljeno: 11. svibanj 2021. 22:59

U Italiji je sve riješeno kad je u pitanju naslov prvaka. Inter je prekinuo devetogodišnju dominaciju Juventusa i osigurao titulu, no nakon toga su u javnost isplivali veliki financijski problemi u klubu hrvatskih reprezentativaca Marcela Brozovića i Ivana Perišića. Čelnici apeliraju na igrače da pristanu na značajno smanjenje plaća i tek treba vidjeti kakve će to posljedice ostaviti na izgled momčadi u sljedećoj sezoni.


I dok Inter brine svoje nove brige umjesto da uživa u Scudettu, iza njih je na ljestvici velika gužva, čak pet klubova konkurira za tri pozicije koje vode u Ligu prvaka. Atalanta i Milan su u najboljoj poziciji s po 72 boda, dva manje ima Napoli, Juventus je na 69, a Lazio na 64 s utakmicom manje u odnosu na ostale.


Juve u srijedu ide u goste Sassuolu čije su europske ambicije još žive. Zanimljivo je da je Cristiano Ronaldo propustio trening uoči te utakmice, s gazdom Agnellijem posjetio je tvornicu Ferrarija u Maranellu. Neki su mediji čak izvijestili kako je Portugalac kupio novi Ferrari za svoju kolekciju 'bijesnih' jurilica. Lijepa poruka navijačima u situaciji kad bi Stara dama mogla ostati bez plasmana u Ligu prvaka...

image
Pavel Nedved I predsjednik kluba Andrea Agnelli
MARCO BERTORELLO Afp


- Imamo nekih poteškoća, ali borit ćemo se do kraja - rekao je Pavel Nedved, legendarni igrač i aktualni dopredsjednik Juventusa.

image
MARCO BERTORELLO Afp


Na Apeninima se naveliko priča o mogućem odlasku zasad neuspješnog trenera Andree Pirla i najveće zvijezde Cristiana Ronalda, što nije nerealno u slučaju da Juve ne osigura mjesto u Ligi prvaka, jer bi tako ostao bez vrlo velikog prihoda koji nije vezan samo uz UEFA-ine nagrade, već i uz sponzorska ulaganja. A Agnellijeva utopija zvana Superliga u međuvremenu je neslavno propala...


- Pirlo i Ronaldo će ostati u Juventusu - rekao je Nedved.


Atalanta danas dočekuje Benevento i računa na sigurne bodove, dok Milan na krilima velike pobjede protiv Juventusa odlazi na novo gostovanje u Torino, k domaćinu koji još nije osigurao opstanak. Lazio očekuje sigurne bodove protiv otpisane Parme.

Linker
28. travanj 2024 17:13