Svađa Ibrahimovića i Piolija
 MARCO BERTORELLO
ZNA SE TKO JE GAZDA

Ljutiti Ibrahimović u velikom slavlju napao trenera, ovom ništa nije jasno: ‘Izvadi njega umjesto mene!‘

Zabijalo je pet različitih strijelaca, pa na kraju i desni bek Calabria, ali ne i Zlatan
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2020. 12:44

U susretu 34. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pobijedio Bolognu sa 5:1 uz još jednu sjajnu predstavu Ante Rebića.


Hrvatski reprezentativac je sudjelovao u akciji za prvi pogodak "Rossonera", a potom se u 57. minuti i sam upisao među strijelce postigavši svoj 11. pogodak ove sezone.


Visoka pobjede bez njegovog gola, međutim, jako je zasmetala Zlatanu Ibrahimoviću, koji je dvaput asistirao (jednom Rebiću) i na kraju sam ostao bez zgoditka.


Zabijalo je pet različitih strijelaca - Saelemaekers, Calhanoglu, Bennacer, Rebić pa na kraju i desni bek Calabria u sudačkoj nadoknadi, ali Ibra nije stigao jer je zamijenjen u 62. minuti.


To ga je poprilično naljutio pa se pri izlasku s terena odbio pozdraviti s trenerom Stefanom Piolijem i u svom mu stilu objasnio tko je gazda:

image
MARCO BERTORELLO


"Sljedeći put izvadi nekog drugog. Ja sam htio zabiti! Umjesto mene izvadi Calabriu naprimjer", poručio je ljutiti Ibra, a priča nije prošla nezapaženo.

image
MARCO BERTORELLO


Novinari su na presici Piolija zamolili za komentar neobične situacije.


"Prirodno je da ne želi biti zamijenjen. Istina, rekao mi je nešto, ali iskreno da kažem, nisam ga uopće razumio. On je jako važan igrač za našu momčad, ali moram ga sačuvati, da ne izgubi previše energije. Mi igramo svaka tri dana, a on se oporavlja od ozljede", objasnio je Pioli.


Milan je jučerašnjom pobjedom produžio niz bez poraza na osam utakmica, ostvarivši pritom šest pobjeda.

Linker
14. svibanj 2024 16:31