ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX Cropix
PIŠU TALIJANI

Mihajlović za sitniš želi dovesti hit-igrača HNL-a! Donosimo detalje posla koji je osuđen na propast

Črnko u tom poslu definitivno ide na sve ili ništa, vjeruje da za glavnog asa može dobiti mnogo više
Piše: Toni RoićObjavljeno: 25. siječanj 2021. 15:45

Najbolji igrač i strijelac Gorice Kristijan Lovrić (25) na meti je dosta inozemnih klubova, ali kao i prošloga ljeta niti jedna ponuda zasad ne zadovoljava čelnike Gorice, koji bi željeli dostići cijenu od najmanje tri milijuna eura. Stoga se Lovrićev ostanak u klubu do kraja sezone čini posve realnim, iako se prijelazni rok tek zahuktava.


Talijanski mediji donose vijest kako je za Lovrićevo dovođenje zainteresirana Bologna koju vodi srpski trener Siniša Mihajlović, ali taj interes traje već dulje vrijeme. Još u prvoj polovici prosinca Bologna je Gorici poslala ponudu kojom bi željela posuditi Lovrića do ljeta, te platiti pola milijuna eura, s mogućnošću otkupa ugovora. Predsjednik Gorice Nenad Črnko glatko je odbio tu ponudu i poručio Talijanima da se jave kada budu mogli dati bolje uvjete.

Na isti način propao je transfer Kristijana Kahline u Ludogorec jer je bugarski prvak najprije davao 800.000 eura za kapetana i vratara Gorice, a onda se naglo predomislio i ponudio pola tog iznosa, te u konačnici kupio vratara Padta iz nizozemskog Groningena.


Črnko vjeruje i da za svog glavnog igrača može dobiti mnogo više, pogotovo nakon što je Gorica u studenom za pola milijuna eura otkupila sva prava na Lovrića od Lokomotive. On iz turopoljskog kluba neće otići za sitniš, Črnko u tom poslu definitivno ide na sve ili ništa, a zasad je mnogo izglednije da će Lovrić i ovu sezonu završiti u Gorici, te biti jedan od ključnih aduta u borbi za europski plasman.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 16:33