MIGUEL MEDINA
RIJEČ TRENERA

Sarri nakon šokantnog poraza na San Siru: ‘Igrali smo dobro sat vremena, a onda se dogodilo pomračenje!‘

Milan je kreirao preokret u 31. kolu Serie A i pobijedio vodeći Juventus 4:2 nakon što je gubio 0:2
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2020. 08:39

Milan je kreirao fantastični preokret u 31. kolu Serie A i pobijedio vodeći Juventus 4:2 nakon što je gubio 0:2. Jedan od junaka trijumfa bio je hrvatski napadač Ante Rebić, koji je najprije izborio kazneni udarac iz kojeg je Ibrahimović dao prvi gol za Milan, a onda je sam postigao pogodak za konačnih 4:2.

Bio mu je to jubilarni deseti prvenstveni gol za Milan ove sezone. Juventus je poveo u 47. minuti nakon sjajnog solo prodora i pogotka Rabiota, a šest minuta kasnije Cristiano Ronaldo se našao sam oči u oči s vratarom Donnarummom i iz blizine ga matirao.

Činilo se da nema spasa za domaće, a onda u pet minuta od 62. do 67. Milan postiže čak tri gola. Ibrahimović s bijele točke, a potom Kessie i Leao iz igre donose preokret na 3:2, da bi u 80. minuti sve začinio Ante Rebić. Nakon krivog dodavanja u obrani Juventusa, Calhanoglu je presjekao loptu i uposlio Antu Rebića, koji iz blizine pogađa za veliko slavlje Milana.

- Igrali smo na vrhunskoj razini sat vremena, kontrolirali utakmicu, a onda se dogodilo pomračenje. Nema nikakve koristi razmišljati o tome, već nas za tri dana čeka novi susret, rekao je Sarri i dodao:

- To pomračenje trajalo je 15 minuta. Moramo iz ovoga izvuči pozitivne stvari jer je nemoguće naći razloge za ovako nešto. Do 62. minute im nismo dozvolili niti jednu priliku, ali to pomračenje se dogodilo svim igračima i isto bi bilo da sam mogao izmjeniti svih 11 igrača.

Linker
05. svibanj 2024 04:08