MARCO BERTORELLO Afp
NIJE IM SJELO

U Interu dobili slom živaca! Vidal otkrio ime kluba za koji želi igrati, Nerazzurri ekspresno reagirali

‘Želio bih ovdje zaigrati i nadam se da hoću. Moja epizoda u Europi treba završiti‘
Piše: SNObjavljeno: 17. ožujak 2022. 09:49

Čileanski reprezentativac Arturo Vidal jednom je izjavom o svom idućem klubu za koji planira igrati napravio pravi nered među ‘Nerazzurrima’ koji su na njegove riječi ekspresno reagirali.

Naime, Vidalu ugovor sa Interom ističe ovog ljeta, a u razgovoru za TNT Sport je rekao možda i više nego što je trebao. Čileanac je otkrio da ima veliku želju zaigrati za Flamengo, te da se tamo vidi od iduće sezone.

- Flamengo mi se jako sviđa, gesta predsjednika da mi pokloni dres je zaista predivna. Želio bih ovdje zaigrati i nadam se da hoću. Moja epizoda u Europi treba završiti, a moj idući cilj je osvajanje trofeja s Flamengom - rekao je Vidal.

image
PAUL ELLIS Afp

Veznjak je među ostalim nezadovoljan i minutažom koju dobiva kod trenera Inzaghija, a čak je spomenuo i to da je kosu ofarbao u plavo, ne bi li ga Inzaghi više primjećivao.

Ove su riječi izazvale burne reakcije kod navijača Intera, a reagirao je odmah i klub koji ga je novčano kaznio. Valja reći kako je također upitan i njegov nastup protiv Fiorentine u idućem kolu.

Linker
16. svibanj 2024 05:41