ANDREA CARRUBBA Anadolu Via Afp
350.000 LJUDI NA ULICAMA

VIDEO: Pogledajte ludilo na Interovoj proslavi naslova, posebna gošća i slavni nogometaš izazvali zgražanje

U središtu pozornosti ne po dobrom se našao Denzel Dumfries koji se dan kasnije našao pod istragom
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 29. travanj 2024. 12:27

Navijači Intera dali su sebi oduška u proslavi naslova prvaka, prvog nakon tri godine. Pa i pretjerali u euforiji. Na društvenim mrežama tako se pojavila snimka krave obojane u boje Nerazzura kako šeće među navijačima koji su slavili uz bakljadu!? Taj potez izazvao je, naravno, dan kasnije zgražavanje i osudu ne samo javnosti nego i među navijačima Intera.

Tisuće navijača, talijanski mediji tvrde njih 350.000, okupilo se u nedjelju na ulicama dok su nogometaši Intera u otvorenom autobusu paradirali osam kilometara dugačkom rutom od stadiona do gradske katedrale kako bi proslavili titulu. U središtu pozornosti ne po dobrom se našao Denzel Dumfries koji se dan kasnije našao pod istragom.

Nizozemac je, naime, raširio transparent koji pokazuje kako vodi Thea Hernandeza, s kojim se inače sukobio u nedavnom gradskom derbiju protiv Milana, na uzici kao da je pas.

image
ANDREA CARRUBBA Anadolu Via Afp

U talijanskom nogometnom savezu, prenosi Gazzetta dello Sport, neće zažmiriti na taj incident. Transparent mu je dao netko od navijača, ali to Dumfriesa neće spasiti novčane kazne.

image
ANDREA CARRUBBA Anadolu Via Afp

Linker
29. travanj 2024 12:27