PIERO CRUCIATTI Afp
INTER SLAVI NASLOV

VIDEO Spektakularnoj fešti u Milanu prethodila lijepa gesta Hrvata: Pogledajte ludnicu na San Siru

Pred kamere je nakon novog posrtaja svoje momčadi stao Ivan Jurić
Piše: Vito TomasObjavljeno: 28. travanj 2024. 19:37

Prošlotjednim slavljem protiv gradskih rivala Inter je osigurao jubilarnu 20. titulu prvaka Italije. Iako su taj susret Nerazzurri igrali na svom stadionu, bili su nominalni gosti, tako da je prilika za pravo slavlje stigla u domaćem dvoboju protiv Torina.

Pobijedio je Inter s 2:0 dvama pogotcima Hakana Calhanoglua u 56. i 60. minuti, a susret je preokrenula situacija iz 49. minute kada je izravni crveni karton u redovima Torina zaradio Adrien Tameze. Na pak otvaranju susreta momčad našeg Ivana Jurića iskazala se lijepom gestom. S pljeskom su dočekali igrače Intera iz svlačionice i čestitali im na osvojenom Scudettu.

A nakon posljednjeg sučevog zvižduka moglo je početi veliko slavlje. Igrači Intera zaputili su se na krov autobusa, s kojim je krenula vožnja kroz desetke tisuća navijača u crno-plavim bojama, koji su okupirali kultni San Siro.

A dok su domaćini burno slavili veliki uspjeh, pred kamere je nakon novog posrtaja svoje momčadi stao Ivan Jurić. 48-godišnji Splićanin bio je razočaran nakon poraza, smatrajući da je njegova momčad zaslužila više.

- Mislim da smo bili jako dobri u prvom poluvremenu, bili smo prisutni, a onda je nakon isključenja Tamezea sve postalo teže. Probali smo razne stvari, igrali smo s četiri u obrani i momčad se uvijek dobro iskazivala što se tiče stabilnosti, nikad nije razočarala.

Torinu je ovo četvrta uzastopna utakmica bez pobjede, nakon poraza protiv Empolija i dva remija s Juventusom i Frosinoneom, dočekali su poraz i od novih prvaka.

- Već četiri utakmice želimo napraviti minimalno grešaka i dati maksimum. Pokušat ćemo se održati na gornjem dijelu ljestvice, bila bi to treća uzastopna godina, a to nije uspjeh za odbaciti - zaključio je Jurić.

image
PIERO CRUCIATTI Afp
image
PIERO CRUCIATTI Afp
image
PIERO CRUCIATTI Afp

image
PIERO CRUCIATTI Afp

Linker
28. travanj 2024 19:37