ANDREJ ISAKOVIC Afp
NEOBJAŠNJIV POTEZ

Deschamps ljutit: ‘Rekao sam mu kako je imao veliku sreću što ga u tom trenutku nisam uhvatio ispred sebe!‘

‘Ne možete igrati nogomet sa sunčanim naočalama, satom ili prstenom. To nije dozvoljeno‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 05. prosinac 2022. 19:47

Za vrijeme utakmice Francuske i Poljske dogodila se bizarna situacija nakon što je sudac uočio lančić na vratu Julesa Koundea i naložio mu da ga skine. Jedan od Deschampsovih pomoćnika priskočio je u Koundeu u pomoć jer 24-godišnji nogometaš Barcelone nije mogao lančić skinuti sam i tek nakon toga je utakmica nastavljena. I dan kasnije Deschamps je bio bijesan zbog te situacije.

- Kounde nije trebao započeti utakmicu s tim. Ne znam što mu je značila ta ogrlica, ali znam da je malo praznovjeran i da je nosi na treningu. Rekao sam mu kako je imao veliku sreću što ga u tom trenutku nisam uhvatio ispred sebe - kazao je Deschapms.

"Oprao" je francuski izbornik svoga nogometaša, ali i priznao vlastitu grešku. Neće se, poručio je, ponoviti da njegovi igrači nose nakit na terenu.

- Ne možete igrati nogomet sa sunčanim naočalama, satom ili prstenom. To nije dozvoljeno. Mislio sam da je skinuo lančić, ali nije. To je i naša krivnja, naša greška, i više se neće ponoviti - zaključio je Deschamps.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST:

Odmah nakon utakmice između Hrvatske i Japana u Mundocastu smo ugostili Iliju Lončarevića. Što izbornik Zlatko Dalić treba napraviti u nastavku SP-a, kako treba dozirati Luku Modrića i sve ostalo o utakmici saznajte u našem Mundocastu:

Linker
21. svibanj 2024 01:51