GABRIEL BOUYS Afp
LJUDINE

FOTO: Brazilci u potpunom očaju, Vatreni ih tješe! Ovo je jedna od najdirljivijih slika Svjetskog prvenstva

Modrić je pružio podršku svojem nekadašnjem suigraču Casemiru, a Perišić je bio uz Neymara i Antonyja
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 09. prosinac 2022. 19:58

Dok su naši Vatreni s ukupnih 5:3 slavili protiv Brazila nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca u četvrtfinalu SP-a, Brazilci su briznuli u plač. Srušio im se svijet, jer ipak bili su jedni od glavnih favorita za osvajanje naslova svjetskog prvaka. Međutim, nedostajalo je koncentracije u završnici, a isto tako i kod udaraca s bijele točke.

image
GABRIEL BOUYS Afp

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
GABRIEL BOUYS Afp

image
ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp

image
ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp

Nakon što ih je u Rusiji prije četiri godine zaustavila Belgija u četvrtfinalu, ovoga puta smo im trn u oku bili mi, tako da će polufinale po drugo prvenstvo za redom gledati preko televizora. Nakon što su Luka Modrić i Ivan Perišić proslavili plasman među četiri najbolje momčadi turnira gdje čekaju boljega iz susreta Argentina-Nizozemska, hrvatski duo krenuo je tješiti uplakane Brazilce.

Modrić je pružio podršku svojem nekadašnjem suigraču Casemiru, a Perišić je bio uz Neymara i Antonyja, iako je s potonjim imao nekoliko mini sukoba tokom susreta.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST:

"To što Hrvatska kao zemlja radi je van svake pameti - njih dvojica su nadljudi, sreća pa su Hrvati". To je zaključak kojeg je trener Ilija Lončarević rekao u našem Mundocastu nakon veličanstvene pobjede protiv Brazila. Pogledate cijeli Mundocast:

Linker
27. travanj 2024 09:00