ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
KOMENTAR DINAMOVE LEGENDE

‘Hrvatska, što se mene tiče, više ne mora ništa osvajati, a Srbija bi mogla kao Vatreni u Rusiji...‘

Marko Mlinarić, legenda zagrebačkog Dinama, za Sport Klub je analizirao ždrijeb Svjetskog prvenstva u Dohi
Piše: SNObjavljeno: 02. travanj 2022. 12:49

Evo što je rekao o skupini F u kojoj se Hrvatska nalazi zajedno sa Belgijom, Marokom i Kanadom.

"Dobro je prošla u ždrijebu. Barem na papiru izgleda dobro. A taj papir ne samo da obvezuje, već i opterećuje. No, s prelaskom na višu razinu ne bi trebalo biti problema, ovo je posljednje natjecanje velikih zvijezda hrvatskog nogometa na čelu s Lukom Modrićem i siguran sam da će se on pobrinuti da ispraćaj bude za hrpu komplimenata", rekao je Mlinarić za Sport Klub.

Upitan o dometima Vatrenih, Mlinarić je rekao:

"Što se mene tiče, Hrvatska – dok sam ja živ – ne mora više ništa osvajati u nogometu, dovoljno je napravila na trećem i drugom mjestu u svijetu."

Upitan je i za komentar skupine G, jedne od najzanimljivijih u ždrijebu koja je spojila Brazil, Švicarsku, Srbiju i Kamerun.

"Izazov do izazova, kompliciran posao za sve sudionike, a želim puno sreće mom prijatelju Piksiju! Prognoziram prolazak Srbije s Brazilom. Impresionira samopouzdanje srpskih igrača, kao što je izbornik, kao što su reprezentativci, pogotovo ofenzivni dio momčadi, krenut će obrana koja, za sada, zaostaje u napadu. Pa Srbija bi mogla postići veliki rezultat, kao Hrvatska u Rusiji. Ne laskam, govorim na temelju onoga što vidim", zaključio je Mlinarić.

Linker
19. svibanj 2024 23:00