Sergio Agüero

 SCREENSHOT: TWITTER
NA UDARU KRITIKA

Sergio Agüero objasnio brutalno vrijeđanje Realove zvijezde: ‘Pa on se uvijek šalio sa svojim imenom...‘

U javnost se probila i informacija iz ‘unutarnjeg kruga‘ francuskog reprezentativca
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. prosinac 2022. 12:40

U trenucima velikog slavlja nakon pobjede Argentine u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru dogodile su se i neke neprimjerene scene.

‘Show program‘ otvorio je argentinski vratar Emiliano Martinez svojom u najmanju ruku nepristojnom gestom nakon što mu je uručen trofej za najboljeg vratara na Mundijalu.

Nakon njega na scenu je stupio bivši argentinski napadač Sergio Agüero koji je veznjaka francuske nogometne reprezentacije i Real Madrida Eduarda Camavingu proglasio ‘k....glavim‘.

Agüero je prošle godine otišao u igračku mirovinu zbog problema sa srcem, a na svom Instagram profilu bivši je igrač Manchester Cityja i veliki prijatelj Lionela Messija u prijenosu uživo cijelom svijetu prenio argentinsko slavlje, ali i svoju vulgarnu opservaciju na račun igrača iz suparničke reprezentacije.

Agüero, naravno, ima svoju stranu priče, tvrdi da je sve bila samo – šala.

‘‘Kao prvo, nemam ništa s njim, a drugo, to je šala za zabavu. Također, on se uvijek šalio sa svojim imenom. Ne tražite probleme‘‘, poručio je Argentinac svima koji su se zbog njegovog ispada osjećali uznemirenima.

Dio španjolskih medija koji je sklon Real Madridu osudio je redakcije koje nisu reagirale i istaknule Agüerov ispad, čini se da se na Pirenejima u toj priči mnogo pažnje pridaje i klupskoj pripadnosti s obzirom na to da je Agüero ranije bio član Realovog gradskog rivala Atletica.

Mnogi su novinari pokušali doći do reakcije Eduarda Camavinge, ali u tome nisu uspjeli. Ipak, u javnost se probila informacija kako je 20-godišnji francuski veznjak svom ‘unutarnjem krugu‘ priznao kako mu Agüerova uvreda ne predstavlja ništa te na to ne obraća pažnju.

Pritom se ističe kako Camavinga ima puno važnijih obveza koje ga uskoro čekaju te da ne želi gubiti vrijeme angažirajući se u za njega nevažnim borbama...

Linker
14. svibanj 2024 21:10