Neymar Jr.

 TOM DUBRAVEC Cropix
ZVIJEZDE U NATIKAČAMA

Show na treningu: Neymar malo na mobitelu, malo dijeli autograme, zvijezda Liverpoola se igra s djecom...

Neymar, Richarlison i dio prvotimaca Brazila družilo se s navijačima, ostali - žestoko treniraju
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 06. prosinac 2022. 17:33

Brazilci su sretni i opušteni nakon Južne Koreje, napravili su show, praznik od svojeg treninga na terenu Al Arabi stadiona. Na tribinu su pustili publiku, trening koji je trajao oko sat vremena bio je cijeli otvoren za medije, štoviše, nakon završetka njihove su zvijezde došle među navijače, pozirale za selfieje, davale autograme, odgovarale na kratka pitanja, primale čestitke za odličnu igru, vibracije bile vrhunske, ugođaj kakvog Brazilci znaju učiniti. Samba i nogomet, ležernost i strast, to je stil života.

Izbornik Tite bio je posebno sretan, stigli su mu unuci i potrčali u zagrljaj. Asistent mu je sin Matheus Bachi, djeca su bila oduševljena, vidjela su i tatu i djeda.

Video: Tom Dubravec/CROPIX

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image

Richarlison

TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Trening je bio regeneracijski, na travnjaku su se pojavili oni koji nisu bili starteri u ponedjeljak, tako i neka vrlo poznata imena poput Freda, Danija Alvesa, Fabinha, Bruna Guimaraesa, Martinellija, Rodryga, Anthonyja.... No, Alex Sandro koji ima problema s ozljedom nizao je krugove, nije radio s ostalima. Igrali su na četiri gola, potom na dva, gurali se s fitness loptama, dobro se zabavili...

image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix

O sastavu za Hrvatsku i taktičkim rješenjima nije moglo biti riječi jer glavne vedete nisu participirale, ali za dvjestotinjak gledatelja, uvelike djece, spektakl je počeo kad je trening završio jer tada su među njih došli Neymar, Richarlison, Marquinhos, Alisson, smješkali se i fotografirali.

Brazil prate brojne medijske ekipe, bilo je javljanja uživo na sve strane. I kad ima samo regeneracijski trening Brazil od njega napravi – feštu!



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Kako igrati protiv Brazila? Koji bi igrač mogao dobiti Dalićev joker na toj utakmici ako dobije priliku? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja vezana za Vatrene i SP u Kataru pronađite u novom Mundocastu u kojem nam je u gostima bio trener Nikola Jurčević.

Linker
21. svibanj 2024 22:14