ALFREDO ESTRELLA Afp
KAKAV MAJSTOR

Video: Ovo je trenutak koji je čitavu Hrvatsku podigao na noge! Potez Gvardiola o kojem će se pričati danima

Po meni on je najbolji i najkompletniji stoper na svijetu. Sa 20 godina igrati ovakvo zrelo - govorio je Dalić
Piše: SNObjavljeno: 01. prosinac 2022. 21:11

Utakmica je bila teška za gledanje, bila je teška za vođenje i teška za igranje, ali to je nogomet i na kraju moramo biti sretni," kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon dramtične završnice i remija protiv Belgije koji je "Vatrene" odveo u osminu finala SP-a u Katru.

Posebno je impresivnu partiju odigrao Joško Gvardiol koji je u posljednjim trenucima utakmice čudesnom intervencijom zaustavio Lukakua. De Bruyne je u 92. minuti susreta poslao jednu loptu u kazneni prostor, ona je u konačnici pala točno pred noge Lukakua, ali onda se ukazao Gvardiol i u posljednji trenutak izbio loptu ispred napadača Intera.

>>> VIDEO INTERVENCIJE GVARDIOLA POGLEDAJTE OVDJE

- Po meni on je najbolji i najkompletniji stoper na svijetu. Sa 20 godina igrati ovakvo zrelo, ovako iskusno, je zaista fantastično. Samo da ga posluži zdravlje - nahvalio je i Dalić fantastičnog Gvardiola.


MUNDOCAST S ILIJOM LONČAREVIĆEM

Prvu analizu utakmice između Hrvatske i Belgije donio je Ilija Lončarević koji je ukazao na neke velike promjene u igri Vatrenih, ali i pohvalio pojedine igrače za prikazano u ovom susretu. Pogledajte što je sve Lončarević rekao o utakmici koja je Hrvatsku odvela u osminu finala Mundiala:

Linker
25. travanj 2024 05:19