Paul Pogba vjerojatno propušta SP u Kataru

 ODD ANDERSEN Afp
MORAO POD NOŽ

Zvijezda Juventusa i Francuske operirala koljeno, vjerojatno propušta i Svjetsko prvenstvo u Kataru

Paul Pogba je uspješno operiran u ponedjeljak navečer i sada slijedi dugotrajan oporavak
Piše: SNObjavljeno: 06. rujan 2022. 08:01

Paul Pogba podvrgnut je uspješnoj operaciji koljena u ponedjeljak navečer, priopćio je Juventus, dok nade francuskog veznjaka da će se pojaviti na Svjetskom prvenstvu vise na koncu.

"Večeras je Paul Pogba podvrgnut selektivnoj vanjskoj artroskopskoj operaciji koljena", stoji u priopćenju Juvea. "Operacija koju je izveo prof. Roberto Rossi u prisustvu Juventusovog momčadskog liječnika Luce Stefaninija bila je jako uspješna."

Ovaj 29-godišnjak je ozlijedio meniskus u desnom koljenu u srpnju i isprva se odlučio na konzervativno liječenje u pokušaju da bude spreman za Svjetsko prvenstvo koje počinje 19. studenog. Međutim, nakon što se vratio treningu u nedjelju, a koljeno ga je nastavilo boljeti, Pogba se predomislio o operaciji koja bi ga prema brojnim izvješćima mogla ostaviti izvan pogona čak dva mjeseca.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri već je sumnjao u njegovu dostupnost na turniru u Kataru ranije u ponedjeljak, kada je otkrio da će Pogba otići pod nož.

Allegri je rekao da Juve "treba biti realan", rekavši da Pogba vjerojatno neće igrati za Juve do siječnja. A znamo da se ljetos vratio iz Manchester Uniteda na velika vrata, kao najveće pojačanje kluba.

Linker
13. svibanj 2024 08:51