Rijeka, 220810.Danas je na stadionu Kantrida odigrana nogometna utakmica prve hrvatske nogometne lige izmedju HNK Rijeka i Slaven Belupa iz Koprivnice.Igraci Rijeke su u bijelim dresovima. Prvi gol za vodstvo Rijeke postigao je Hrvoje Strok.Foto: Zeljko Sop / CROPIX
 Željko Šop / CROPIX
PONUDA IZ SPLITA

Štrok: To su gluposti, pa znao bih da me traže; Brajković: Hajduk? Ne dolazi u obzir!

'Godi interes bilo kojeg kluba pa tako i Hajdukov. Ako te netko želi, znači da misli da vrijediš, a to je uvijek lijepo znati. No, mislim da se radi o najobičnijim nagađanjima'
Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 10. siječanj 2011. 15:45

Hrvoje Štrok (30) već godinama priželjkuje pravi inozemni transfer. Iran je bio zanimljiva kombinacija, ali Rijeka je digla rampu. Od prije koji dan sjajnog se playmakera povezuje i s prelaskom u Hajduk (ako ode Ibričić, dolazi Štrok).

- I ja sam čitao o tome. Ali... Samo čitao - kazao nam u nedjelju Štrok. - Godi interes bilo kojeg kluba pa tako i Hajdukov. Ako te netko želi, znači da misli da vrijediš, a to je uvijek lijepo znati. No, mislim da se radi o najobičnijim nagađanjima, jer da je drukčije, valjda bih i ja to znao. A nikakvog pa ni najmanjeg kontakta s Poljudom nije bilo.

Štrok, dakle, nije otklonio mogućnost prelaska u Hajduk. Klub jest.

- Ako donesu milijun eura, može - veli sportski direktor Elvis Brajković. - Neki dan sam rekao kako smo dogovorili da Štroka želimo zadržati barem do ljeta. On je igrač pod ugovorom, 'jedan plus jedan’. Do kraja ove sezone, pa onda još godinu dana ako klub tako odluči. Kakav Hajduk... Ne dolazi u obzir!

Linker
13. svibanj 2024 19:23