Harry Maguire (lijevo)
 OLI SCARFF/AFP
Kritika zvijezde Uniteda

‘Svakog dana dođe kući i kaže ženi: Zlo mi je od nogometa, ali zarađujem puno i oni misle da sam dobar‘

Nakon prvenstvene utakmice protiv Bournemoutha Rafael van der Vaart je uzeo na zub Harryja Maguirea
Piše: SNObjavljeno: 09. srpanj 2020. 18:28

Rafael van der Vaart, nekadašnja zvijezda Ajaxa, Reala i Tottenhama, ponovno je 'uzeo na zub' Harryja Maguirea, stopera Manchester Uniteda.

Već ranije je danas 37-godišnji Nizozemac kritizirao potez Manchester Uniteda istaknuvši da ne vrijedi 80 milijuna funti koliko su ga 'Crveni vragovi' platili Leicesteru i tako ga učinili najskupljim braničem na svijetu.

Maguire je bio izravan krivac za jedan primljeni gol u visokoj 5:2 pobjedi protiv Bournemoutha prošlog tjedna, u nekim je situacijama ispao zaista nespretno, a na nizozemskoj televiziji Van der Vaart je komentirao: 'Mislim da Maguire ide kući svakog dana i kaže supruzi: 'Zlo mi je od nogometa, ali zarađujem tako puno. A oni zaista vjeruju da sam dobar. Zaista tako mislim, on se smije svima."

image
Rafael van der Vaart
MORRIS MACMATZEN

U listopadu prošle godine Van der Vaart je 'opleo' po Maguireu nakon remija Manchester Uniteda protiv novog prvaka Liverpoola (1:1).

"On neke stvari može napraviti, ali ako vrijedi tolike novce onda Virgil van Dijk vrijedi 300 milijuna funti. Ako želim igrati s amaterima u nedjelju poslijepodne, lako mogu naći trojicu koji mogu isto štro i on. Mislim to ozbiljno. Možda je malo smiješno tako nešto reći, ali zaista to mislim", rekao je tada Van der Vaart.

Linker
05. svibanj 2024 12:16